Het consult 

Bel om een afspraak te maken naar 
Brigitte 06 - 55 33 11 46 (liefst tussen 18.00 en 18.30 uur)

Het consult bestaat uit een intakegesprek met het bepalen van een doel, het beantwoorden van de vragen over dagelijkse thema's en aansluitend het advies om de (vaak hormonale) balans te verbeteren.

Tijdens een consult worden de stressoren van het lichaam ontkoppeld met behulp van kinesiologie. Dit gebeurt door het uitvoeren van arm- en beenspiertesten (zie video) met de kleren aan. Trek makkelijk zittende kleding aan. In principe komen alle problemen of klachten die er zijn in aanmerking voor een consult. Na een consult treedt dikwijls een gevoel van opluchting en ontspanning op, waardoor 'lekker in je vel zitten' weer aan de orde is.

Wilt u graag een persoonlijk voedingsadvies?
We kunnen kijken naar uw voedingspatroon en u krijgt advies wat u aan uw eetpatroon kunt verbeteren. Afhankelijk van wat u wilt bereiken, krijgt u een advies over soorten voeding en mogelijkheden om uw voeding eventueel aan te vullen met voedingssupplementen. Er wordt met veel verschillende merken gewerkt zodat via testdozen de juiste aanvullende voeding kan worden uitgetest. 

Heeft u last van een allergie of intolerantie?
Het is mogelijk om te testen via kinesiologie voor welke voeding, voedingsgroep, pollen, vaccinaties, enz. u allergische of intolerante reacties heeft. Afhankelijk van de klacht en het jaargetijde kunnen correcties worden uitgevoerd. Hooikoorts heeft vaak te maken met een niet goed functioneren van de darmen en kan bijvoorbeeld goed in de wintermaanden worden aangepakt. Voor het aanpakken van allergenen zijn in ieder geval 3 consulten nodig. Het eerste consult bestaat uit het aanpakken van de algehele belastbaarheid, het tweede consult is het werken met hoofdgroepen van allergenen de 'Basis 5'. Het derde consult is het uitzoeken van specifieke allergenen. Het vierde consult is het daadwerkelijk ontstoren daarvan met behulp van kinesiologie.

Uiteraard zijn kinderen met ouder of verzorger ook van harte welkom!

Tarief

De tijd van het consult kan variëren dit is afhankelijk van de vraagstelling en complexiteit. 
Samen met u bespreken we de te verwachte tijdsduur van het consult en stellen we samen de daadwerkelijk gebruikte tijd per kwartier vast.
 
Het uurtarief is € 70,- incl. 21% BTW. 

Het is mogelijk om te pinnen.

Afspraak gemaakt? 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Het consult of de cursus kan contant of met pin worden afgerekend. 
Voor het afzeggen van een afspraak:
  1. binnen 48 uur en niet afgezegd: er wordt een rekening gestuurd van € 70,- (100% van het consult)
  2. binnen 48 uur met bericht: er wordt een rekening gestuurd van € 49,- (70% van het consult)
  3. eerder dan 48 uur: geen rekening, met dank voor het tijdig afmelden. Wij kunnen dan met iemand anders een afspraak inplannen. 
Aanvullend verzekerd?
U ontvangt de factuur via de mail. Deze kunt u eventueel zelf indienen bij de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. U treft een overzicht aan van de mogelijke Vergoedingen natuurgeneeskunde per verzekeraar. Ook staat er informatie op de Lijst van de Zorgwijzer 2020.

Aangesloten bij de BvK, Beroepsvereniging voor Kinesiologie, www.ki-net.nl 

Bel gerust naar Brigitte als u nog vragen heeft, het liefst tussen 18.00 en 18.30 uur.