Mini-Workshop “Introductie Kinesiologie”

Voor wie?
Kinesiologie is geschikt voor iedereen - van kind tot hoogbejaard en kan zowel preventief (als u gezond wilt blijven) als curatief (als u gezond wilt worden) worden ingezet. Het is ook uitermate geschikt voor professionals in de zorg en het onderwijs.

Wat is Kinesiologie?
Kinesiologie “leer der beweging” maakt gebruik van informatie uit de acupunctuur, chiropraxie en voedingsleer. Het zelfgenezend vermogen van uw lichaam wordt gestimuleerd door te werken met stress reductie technieken in relatie tot emoties, aanpassingen in het voedingspatroon en specifieke mentale en fysieke oefeningen. Ook wordt gewerkt met o.a. (wervel-) reflexpunten, acupressuurpunten, meridianen en chakra’s. We werken met spiertesten om iedere keer weer te onderzoeken wat voor u als individu de beste oplossing is.

Is dit de opleiding waar u naar op zoek bent?
Kom naar de “Introductie Kinesiologie”. Tijdens een mini-workshop maakt u op een inspirerende manier kennis met de inhoud van de opleiding, de instructeur Brigitte de la Rive Box (IKC gecertificeerd) en de leslocatie in Maarssen. U leert een spier te testen en vervolgens al een aantal voortesten met hun correcties uit het Touch for Health opleidingsprogramma. Tevens is er ruimte om uw vragen te kunnen beantwoorden.

Programma introductie op de middag
13.45 Ontvangst met koffie en thee
14.00 Workshop Introductie Kinesiologie
16.00 Toelichting opleidingen
16.15 Einde

Aanmelden
Deelnemen aan deze mini-workshop “Introductie Kinesiologie” is € 10,-. Wanneer u besluit om deel te nemen aan Workshop Touch for Health deel 1 of Workshop Stress Release deel 1 worden deze kosten in mindering gebracht op het cursusgeld. Meld u aan middels het "aanmeldformulier cursus" van Praktijk Zonnetolk te Maarssen.

Nog vragen? 
Neem contact op via e-mail brigitte@zonnetolk.nl